play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
  • cover play_arrow

    RADIO MEXICO SINDS 1980

Artiesten nieuws

Marco Talsma – Onmisbaar

today14 december 2023 25

Achtergrond
share close

De hoofdrol speelster van zijn leven, is zijn moeder het begin van zijn Puzzel! Het zingen van Nederlandstalige muziek is iets wat Marco Talsma in huiselijke kring al vele jaren graag doet, en mee is op gegroeid. Na zijn eerste nummer “Ga nooit meer van huis”, een cover van Vader Abraham werd het tijd voor een eigen nummer. Een nummer waarvan hij al wist die ga ik ooit maken. 

Iets wat hij zelf heeft meegemaakt 35 jaar geleden toen hij nog een jong mannetje was verloor hij zijn moeder, zijn alles, zijn wereld stortte in. Daardoor hij geen afscheid meer heeft kunnen nemen van haar, op het moment dat zij om hem vroeg, het heeft altijd een grote inpakt op hem gehad want hoe ga je daar mee om! Dit was het begin van de Puzzel, zoals Marco zelf zegt.
Hij ging eerst op zoek naar een producer via Priscilla Ophof kwam hij bij Richard Poot terecht die hem in contact bracht met John Collee voor het schrijven van de tekst, samen met zijn vrouw Kitty, zijn John en zij tot dit nummer gekomen ONMISBAAR.

Richard begreep precies wat hij bedoelde en is er mee aan de slag gegaan met de juiste instrumenten Bij een optreden bij Rita Young kwam Marco in contact met de 15 jarige Jamiro een veel belovende accordeonist die ook in de clip te zien zal zijn. De keuze voor Accordeon in de hoofdrol was simpel dat was het instrument waar zijn moeder groot fan van was. 

Bram Heimens heeft de mooie gepaste foto’s verzorgt en MartinMedia heeft de hoes ontworpen.
De Clip wordt verzorgt door Ron Schmid van VisualsMedia en zijn assistent Said Bounadir. In de clip speelt zijn kleinzoon Rayvano, de jonge Marco, wat ook gelijk weer een mooi stukje van de puzzel is geworden. Het uitbrengen van zijn CD wordt verzorgt door Adrian Drost van CD Hamster Music. Marco vindt dit alles heel spannend hij hoop met dit nummer mensen te raken, die het zelfde hebben meegemaakt als hij, het overdragen van emotie en gevoel, precies waar dit nummer voor bedoeld is. Marco zijn nieuwe singel ONMISBAAR is vanaf 14 December verkrijgbaar en te beluisteren via de bekende download portels en streaming diensten. De clip is te bewonderen via YouTube en de bekende sosials van Marco. 

Met dank aan: ScorePromotions

Het bericht Marco Talsma – Onmisbaar verscheen eerst op Lucky Joe Magazine.

Written by:

Rate it

Similar posts

Artiesten nieuws

Rudy de Wit – Verliefd, verloofd, getrouwd

In 2012 brak Rudy de Wit door met de single ‘Sweet Love’. Een jaar later scoorde hij een nog veel grotere hit met ‘Ga Met Me Mee’ en sindsdien is Rudy de Wit niet meer weg te denken uit het Nederlandstalige hitwezen. Hiermee brak ook producer Harald Queens door, die […]

today18 juni 2024

Artiesten nieuws

William Smulders & The Handjives – Thats Alright Now Mama

William Smulders brengt samen met zijn band William Smulders & The Handjives een ode aan de King of Rock and roll Elvis Presley. De nieuwste single van William getiteld “That’s all right now mama” is de single die Elvis Presley zijn carrière en leven compleet veranderde. William en zijn band […]

today18 juni 2024

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)


0%