play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
  • cover play_arrow

    RADIO MEXICO SINDS 1980

Artiesten nieuws

Martijn Leopardi – Drink wat met mij

today28 februari 2024 38

Achtergrond
share close

Martijn Leopardi, een talent waar we nog niet veel van gehoord hebben.

Wat begon als een grapje in Tante Roosje in Amsterdam is uitgegroeid tot een passie voor muziek en het optreden. Even met vrienden een borrel doen. Spontaan kreeg hij van de dj een microfoon in zijn handen gedrukt. “ Maar ik wil dan wel een huisje op wielen”. Dat is wat hij zong. Door zijn vrienden gefilmd en goed ontvangen! Hier ontstond het idee om te kijken of er serieus werk van gemaakt kon worden.

Door de juiste mensen om zich heen is de passie intussen ruimere tijd uitgegroeid tot optredens verzorgen door het hele land. Van optreden in kleine kroegjes tot nu steeds vaker op grotere podia van toonaangevende evenementen. Martijn is nog steeds zijn eerste meters aan maken in de muziekwereld maar is flink stappen aan maken en bezig met een nieuwe fase in zijn muzikale-carrière. Hij had nooit gedacht dit te gaan doen. Met je stem mensen gelukkig maken is volgens Martijn het mooiste wat er is.

Nu is het tijd om door te pakken en zo heeft Martijn door middel van een writerscamp 5 liedjes opgenomen. Drink wat met mij is van deze 5 tracks dan ook zijn eerste single die hij uitbrengt, en Nederland kennis gaat laten maken met Martijn Leopardi. Natuurlijk is er ook een geweldige clip opgenomen en gaat Martijn op jacht naar een plekje in de hitlijsten met: Drink wat met mij.

Met dank aan: ScorePromotions

Written by:

Rate it

Similar posts

Artiesten nieuws

Harten10 – Samen zijn we goud

Harten10 is goud waard Hoe onverwacht kan het gaan. Na een periode niet met elkaar te hebben gezongen kwam vorige maand de hereniging van het Harten10 duo Martien en Tineke. Vlak daarvoor was de succesvolle theatershow in Dalfsen waar Harten10 werd begeleid door de band Heer en Meester. Gitarist Jeffrey […]

today18 juni 2024

Artiesten nieuws

PartyFux – Himmelblau

PartyFux komt met zomer Schlager Doe je dansschoenen aan en zet je feestbril op, want PartyFux komt met een bonusnummer dat je niet wilt missen! Fenneke en Gabi hebben weer een geweldige track gemaakt die perfect past bij de zomerse sferen en feeststemming. Met hun unieke stijl en energie weten […]

today17 juni 2024

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)


0%