play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
  • cover play_arrow

    RADIO MEXICO SINDS 1980

Artiesten nieuws

Martijn van der Zande – Waar je struikelt

today27 maart 2024 5

Achtergrond
share close

Met zijn nieuwste single neemt songschrijver Martijn van der Zande de luisteraar mee naar een ontmoeting met een man en zijn hond. ‘Waar je Struikelt’ vertelt het verhaal van deze man die tijdens zijn leven aanzienlijke tegenslagen heeft moeten doorstaan. Hij vindt troost in het aandachtig luisteren naar de vogels en leert met ze te fluiten. Zo ontwikkelt hij het vermogen om vreugde te vinden in de kleinste momenten.

Tijdens een gesprek deelt hij met Martijn een ervaring over een val die hij ooit maakte, waardoor hij besefte dat er mensen zijn die om hem geven. Met zijn hond aan zijn zijde, blijft hij echter opgewekt en vol goede moed zijn weg vervolgen. Geïnspireerd door deze kleurrijke persoonlijkheid schrijft Martijn ‘Waar je Struikelt’ op zijn gitaar.

Met de expertise van producent Harmen Ridderbos wordt het arrangement verfijnd met toevoegingen als Hammond, achtergrondzangeressen en een ongepolijst basgeluid. Deze muzikale samenwerking resulteert in een intiem, maar tegelijkertijd groots en veelzijdig klinkend nummer. Het eindresultaat? Een eigenzinnige, funky Americana plaat!

‘Waar je Struikelt’ is de tweede single van Martijn’s aanstaande studioalbum SUPERHELD, dat later in 2024 overal te beluisteren zal zijn.

Met dank aan: ScorePromotions

Written by:

Rate it

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)


0%