play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
  • cover play_arrow

    RADIO MEXICO SINDS 1980

Artiesten nieuws

Martin Sifoy – Mijn beste vriend

today26 februari 2024 5

Achtergrond
share close

Martin Sifoy ademt en leeft levenslied!

Na 15 jaar kwam zanger van het levenslied Martin Sifoy afgelopen september ineens terug met een 2.0 versie van zijn single ‘Leven Zonder Jou’. Een comeback waarmee hij grote indruk wist te maken.Zo wist hij in de top 3 van de Nederlandstalige hitlijst te komen en scoorde tal van radio schijven. Een bevestiging dat het publiek nog steeds hunkert naar het echte levenslied en laat Martin dat nou als geen ander kunnen brengen.

Met zijn nieuwe single ‘Mijn Beste Vriend’ lijkt het beste van het Nederlandstalige levenslied samen te komen en valt het liedje als een perfecte puzzel in elkaar. Zo is het liedje geschreven door nestor van het Nederlandstalige lied Emile Hartkamp, die inmiddels tal van hits op zijn naam heeft staan, samen met zijn zoon Michael Hartkamp. Speciaal voor Martin kropen zij samen in de pen, met als resultaat een dijk van een lied.

De productie is net als zijn vorige single gemaakt door Manfred Jongenelis die verantwoordelijk is voor vele grote hits en producties en deze sound als geen ander kan maken. ‘Ik had een jaar geleden niet durven dromen dat ik op deze manier mijn muzikale carrière weer op zou kunnen pakken. Inmiddels treed ik weer volop op en vermaak ik mensen met muziek. Het mooiste wat er is’. Aldus een dankbare Martin.

Met dank aan: ScorePromotions

Written by:

Rate it

Similar posts

Artiesten nieuws

Sidney Jr & Sidney Bischoff – Panja

Sidney Jr & Sidney Bischoff helemaal “Panja” van hun nieuwste single  Sidney Jr & Sidney Bischoff zijn helemaal “Panja” van hun nieuwste single die binnenkort de hitlijsten zal bestormen. “Panja” is een aanstekelijke meezinger met een onmiskenbaar feestgehalte, waarbij de inspiratie kwam van Sidney Jr. zelf. Samen met de ervaren […]

today24 juli 2024 3

Artiesten nieuws

Patrick van Ons – Margrietje

Zanger Patrick van Ons uit Assendelft in het dagelijks leven brandweerman en daarnaast ook alweer geruime tijd erg actief als zanger komt met een cover op de mooie song “Margrietje” van Louis Neefs.  Al geruime tijd liep Patrick met het idee om iets van Louis Neefs te coveren. Hierop werd in overleg met […]

today24 juli 2024 2

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)


0%