play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
  • cover play_arrow

    RADIO MEXICO SINDS 1980

Artiesten nieuws

Mel & Den – Fakka met jou

today3 juli 2024 4

Achtergrond
share close

Duo Mel & Den verpakt belangrijke boodschap in nieuwe single.

Weet jij eigenlijk wat dat betekent bro? Bro! Waarom is er niet zo’n fijne naam voor meiden ? Waarom zijn dat dan chi- meiden, chikkies of bitches? Zie hoe het beeld tegenover vrouwen zo ongemerkt verslechterd.  In “Fakka met jou!”, de nieuwste single van Mel & Den is de boodschap je zelf te zijn en je mening te geven, zonder iemand te kwetsen.

Het is zo fijn om bij een groep te horen. Het maakt dat je je sterker voelt. Maar let op: weet je nog die keer dat alle collega’s zich tegen jou keerde,  door één persoon, die ze allemaal achterna liepen? Ze vroegen niet eens naar jouw kant van het verhaal.

Het is zo belangrijk om jezelf te zijn en zelf je mening te vormen. Want als de wereld achter de verkeerde aanloopt, wordt het voor je het weet een hel in plaats van een leven. Dat heeft de geschiedenis al te vaak bewezen.

Mel en Den willen met dit zelfgeschreven lied , de boodschap meegeven dat het heel erg belangrijk is om je te onderscheiden. En niet alleen qua uiterlijk. Durf je mening te geven, uiteraard zonder iemand te kwetsen.

Ik ga juist graag met je om omdat jij anders bent dan de rest!

Met dank aan: Coen van Hoevelaak

Written by:

Rate it

Similar posts

Artiesten nieuws

Denys – 7 Dagen 7 Nachten

De Achterhoekse zanger Denys ( Dennis Rietberg red.) heeft vanaf 2018 al 13 nummers uitgebracht en komt deze zomer 2024 met een heerlijke kroegknaller met verrassende elementen in het liedje. Zijn nieuwe single “7 Dagen 7 Nachten” gaat over heerlijk op vakantie gaan, leuke dingen doen, vakantieliefde ontmoeten, naar huis […]

today23 juli 2024 3

Artiesten nieuws

Marco Nijboer – Bier & Tiet’n

Marco Nijboer lanceert nieuwe single ‘’ Bier & Tiet’n’’. De 44 jarige Marco Nijboer uit het Friese Wolvega brengt met een knipoog zijn nieuwe single uit met de titel ‘’ Bier & Tiet’n ‘’. Na Marco zijn 1ste debuut single ‘’ Zeg Mij ‘’ is dit nieuwe nummer toch wel […]

today22 juli 2024 4

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)


0%