play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
  • cover play_arrow

    RADIO MEXICO SINDS 1980

Artiesten nieuws

Mel en Den ft. Johan Rensen – Swing

today13 mei 2024 5

Achtergrond
share close

Tijdens hun muziekreis hebben Mel en Den de sympathieke Zoetermeerse zanger Johan Rensen ontmoet. Zijn levensverhaal sprak hun meteen aan. Johan heeft geleden onder een verslaving. 

Mel en Den weten ook hoe een verslaafd, ziek brein niet opgewassen is tegen het gezonde verstand. Het brein, dat steeds zegt : ik wil meer… Het is Johan toch gelukt om de verslaving, die slecht voor hem was, de baas te worden. 

Mel en Den hebben af en toe nog steeds moeite om hun brein onder controle te houden. Maar samen met Johan Rensen zijn ze verslaafd geworden aan een “ goede “verslaving , namelijk swingen, zingen en genieten van de aandacht van hun fans. Daar MOEST Mel wel een lied over schrijven… 

Mel en Den hebben inmiddels goede ervaringen met ANRO Productions, die bijvoorbeeld al bewezen heeft de stem van Mel zeer goed te begrijpen. Ze vroegen Johan mee te gaan om het vrolijke lied “Swing “op te nemen. Martine de Jager heeft weer meegekeken met de opmaak. 

Pikant detail: deze keer laat Den ook vocaal van zich horen…. 

De bijbehorende clip is gemaakt met de bekende cameraman Ron Schmid en zijn assistent Saïd Bounadir. 

Super dansgroep “The Thunderbirds”, o.a. bekend door t.v en de clip “Doe Posi”, Eefje Muijzers en EzelTM! ,vrolijken het geheel op. 

Met dank aan: Willem de Bie

Written by:

Rate it

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)


0%