play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
  • cover play_arrow

    RADIO MEXICO SINDS 1980

Artiesten nieuws

Mike Noye – Spaanse B&B

today22 maart 2024 9

Achtergrond
share close

Na het succes van de single ‘Gypsy Girl’ en het album ‘Bijna Alles – 10 Jaar Mike Noye’ meldt de sympathieke Tilburgse zanger Mike Noye zich terug met het hitgevoelige ‘Spaanse B&B’. Het betreft een vrolijke single die perfect past bij het voorjaar en de komende zomer.

Mike Noye debuteerde ruim 10 jaar geleden en heeft inmiddels diverse populaire singles op zijn naam staan, waaronder ‘Als Ik Jou Beloof’, ‘Altijd Maar Zomer’, ‘Wok Met M’n Wijf’ en het eerrder genoemde ‘Gypsy Girl’. Met ‘Spaanse B&B’ zal Mike naar verwachting nieuwe stappen maken in zijn carriere.

‘Spaanse B&B’ kwam wederom tot stand in nauwe samenwerking met producer Mario Veltman. De eerste reacties zijn veelbelovend, en naar verwachting zal deze single in de komende tijd veelvuldig te horen zijn.

Met dank aan: Casper Janssen

Written by:

Rate it

Similar posts

Artiesten nieuws

Sidney Jr & Sidney Bischoff – Panja

Sidney Jr & Sidney Bischoff helemaal “Panja” van hun nieuwste single  Sidney Jr & Sidney Bischoff zijn helemaal “Panja” van hun nieuwste single die binnenkort de hitlijsten zal bestormen. “Panja” is een aanstekelijke meezinger met een onmiskenbaar feestgehalte, waarbij de inspiratie kwam van Sidney Jr. zelf. Samen met de ervaren […]

today24 juli 2024 3

Artiesten nieuws

Patrick van Ons – Margrietje

Zanger Patrick van Ons uit Assendelft in het dagelijks leven brandweerman en daarnaast ook alweer geruime tijd erg actief als zanger komt met een cover op de mooie song “Margrietje” van Louis Neefs.  Al geruime tijd liep Patrick met het idee om iets van Louis Neefs te coveren. Hierop werd in overleg met […]

today24 juli 2024 2

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)


0%