play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
  • cover play_arrow

    RADIO MEXICO SINDS 1980

Artiesten nieuws

Mike van der Linde – Het bruine café

today7 maart 2024 1

Achtergrond
share close

Mike van der Linde maakt lekker foxtrot; dat bruine cafe!
In de 90’er jaren was dit een bescheiden hitje voor Pierre van Dam dat nu compleet opnieuw is gearrangeerd met heerlijke accordeon solo’s en een sprankelende moderne sound.

Zanger Mike van der Linde uit Dordrecht had vorig jaar veel succes met zijn gipsy feest versie van het nummer “ Zigeunermelodie”. Veel airplay op regionale zenders en een goedbekeken videoclip op Youtube onderschrijven dit succes! Samen met producer Andre Kooiman dook hij weer in de studio voor een opvolger van deze succesvolle single. Het resultaat is een heerlijke foxtrot met de Itel; Dat bruine cafe. In de 90’er jaren was dit een bescheiden hitje voor Pierre van Dam dat nu compleet opnieuw is met heerlijke accordeon solo’s en een sprankelende moderne sound. De plaat wordt ondersteund door een prachIge videoclip die is opgenomen in een echt bruin cafe, gemaakt door de videomakers van Clipfactory.

De single “Dat bruine cafe” is vanaf Maart 2024 verkrijgbaar in alle grote download en streaming portals via het label AKMP. De single wordt gepromoot door PLUGplugging bij de radiozenders in Nederland en België. De videoclip is o.a. te zien op het Youtube kanaal van AKMP en natuurlijk ook te zien op de verschillende clip kanalen op tv.

Een geweldige opvolger voor Mike van der Linde die met deze heerlijke foxtrot ongetwijfeld de vloeren gaat vullen met liefhebbers van deze dansbare Nederlandstalige muziek!

Met dank aan: André Kooiman

Written by:

Rate it

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)


0%