play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
  • cover play_arrow

    RADIO MEXICO SINDS 1980

Artiesten nieuws

Monique von Beers – Vuile huichelaar 2.0

today23 februari 2024 14

Achtergrond
share close

Zangeres Monique von Beers brengt ode aan Nederlandse volksmuziek met release van “Vuile Huichelaar 2.0”

Monique von Beers, een doorgewinterde Nederlandse zangeres uit Schiedam met meer dan 30 jaar podiumervaring, kondigt met trots haar nieuwste single aan: “Vuile Huichelaar 2.0”. Het nummer, ooit een vette hit van René de Haan, wordt door Von Beers nieuw leven ingeblazen met een eigentijdse twist.

Het muzikale pad van Monique von Beers begon op haar twaalfde verjaardag, toen ze een soundmixer cadeau kreeg. Sindsdien heeft ze haar passie voor zingen gevolgd, optredend op feesten, partijen en talloze evenementen. Haar liefde voor de Nederlandse volksmuziek is diepgeworteld, en haar optredens worden vaak vergezeld door vergelijkingen met de legendarische René de Haan.

“Ik sta graag in de belangstelling, dat is voor degenen die mij kennen geen verrassing,” zegt Von Beers. “Jarenlang klonken tijdens mijn optredens vergelijkingen met René de Haan. Dat was de drijvende kracht achter mijn beslissing om samen met Ger Oerlemans de studio in te duiken en ‘Vuile Huichelaar 2.0’ op te nemen.”

Met “Vuile Huichelaar 2.0” hoopt Monique von Beers een nog groter en breder publiek aan te spreken. Het nummer belooft een eerbetoon te zijn aan de rijke traditie van Nederlandse volksmuziek, terwijl het tegelijkertijd een hedendaagse flair toevoegt die de luisteraars zal verrassen.

De release van “Vuile Huichelaar 2.0” markeert een spannend nieuw hoofdstuk in de carrière van Monique von Beers. Het nummer is vanaf nu beschikbaar op alle digitale platforms.

Met dank aan: Hubsch Media

Written by:

Rate it

Similar posts

Artiesten nieuws

Sidney Jr & Sidney Bischoff – Panja

Sidney Jr & Sidney Bischoff helemaal “Panja” van hun nieuwste single  Sidney Jr & Sidney Bischoff zijn helemaal “Panja” van hun nieuwste single die binnenkort de hitlijsten zal bestormen. “Panja” is een aanstekelijke meezinger met een onmiskenbaar feestgehalte, waarbij de inspiratie kwam van Sidney Jr. zelf. Samen met de ervaren […]

today24 juli 2024 3

Artiesten nieuws

Patrick van Ons – Margrietje

Zanger Patrick van Ons uit Assendelft in het dagelijks leven brandweerman en daarnaast ook alweer geruime tijd erg actief als zanger komt met een cover op de mooie song “Margrietje” van Louis Neefs.  Al geruime tijd liep Patrick met het idee om iets van Louis Neefs te coveren. Hierop werd in overleg met […]

today24 juli 2024 2

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)


0%