play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
  • cover play_arrow

    RADIO MEXICO SINDS 1980

Artiesten nieuws

Mr Steel – Doe Maar Bob Marley

today27 juni 2024 6

Achtergrond
share close

Kenneth ‘Mr. Steel’ Goddard brengt met deze nieuwe track een ode aan de legendarische Nederlandse band Doe Maar en Reggae legende Bob Marley.

Bob Marley maakte reggae groot in de wereld. Doe Maar gaf er een eigen draai aan en pakte hiermee het Nederlandse publiek in.

Mr. Steel verbindt deze twee grootheden met ‘Doe Maar Bob Marley’. Een nieuwe song om een swingende show, met de titel ‘DoeMarley’, voor liefhebbers van de muziek van Doe Maar en Bob Marley te promoten.

De muziek en teksten van zowel Doe Maar als Bob Marley zijn vaak maatschappijkritisch, zoals ‘De Bom’ en ‘War’ of gaan over liefde. Liefde voor één meisje, zoals ‘Liever dan lief’ en ‘Smoorverliefd’, of universele liefde, zoals ‘One Love’ en ‘Could you be loved’. Hoe klein of hoe groot jouw liefde ook is, zie altijd het mooie in je medemens.

De videoclip van ‘Doe Maar Bob Marley’ is opgenomen in het Museum of Humanity, omdat ieder mens een meesterwerk is en een verhaal heeft dat ertoe doet. Verbinding is de sleutel en diezelfde sleutel gebruikt Mr. Steel met ‘DoeMarley’. Van Trenchtown tot Tilburg en dat alles met een touch of steel.

“Het is altijd weer heerlijk om vanaf het podium te zien hoe het publiek al die hits van Doe Maar en Bob Marley van begin tot eind meezingt. Een deinende massa van alleen maar vrolijke mensen. En als mensen samen dansen en zingen is er geen ruimte voor conflict”, aldus Mr. Steel.

Met dank aan: UltimateDisk

Written by:

Rate it

Similar posts

Artiesten nieuws

Sander Mavrie – Rosen auf dem Bett

Sander Mavrie is de artiestennaam van André Maris. Hij is geboren in het Limburgse Grashoek maar is woonachtig in Panningen. Hij maakt al vanaf zijn 13e jaar muziek en trad in het verleden o.a. ook op samen met zijn broer als duo ‘2 Volt’. Zijn repertoire bestaat uit Nederlandstalige, Duitstalige […]

today19 juli 2024 5

Artiesten nieuws

Harryt Postema – Gewoon een lekker feestje

De goedlachse zanger Harryt Postema uit Kollum debuteert met een heerlijke feestplaat en spreekt daarmee direct zijn mening uit: Hij houdt van “Gewoon een lekker feestje”!  De produktie, tekst en muziek zijn uit handen van volksproducer Martin Sterken die ook dit maal de artiest zeer goed wist aan te voelen. […]

today19 juli 2024 1

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)


0%