play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
  • cover play_arrow

    RADIO MEXICO SINDS 1980

Artiesten nieuws

Patrick & Esther – Sorry

today18 december 2023 15

Achtergrond
share close

Zanger Patrick van Ons liep al een tijdje met het idee om een duet op te nemen met een zangeres. Hiervoor had hij een aantal verschillende covers in gedachten. Na overleg met zijn producer Jordan is er gekozen voor het nummer “Sorry” Samen met producers Jordan en Brad Grobler werden er opzetjes gemaakt in verschillende stijlen en ritme. De producers wilden net zoals Patrick totaal iets anders, omdat dit nummer al verschillende malen door andere artiesten gecoverd is. Uiteindelijk bleven we twee versies over. 

Nu moest Patrick nog op zoek naar zijn zangeres, dit moest iemand met power zijn! Tijdens een optreden kwam hij in gesprek met Esther de Haas, een zangeres met een dijk van een stem. Na het horen van het idee en de versies raakte Esther enthousiast en een duo was geboren. Hierop werd er een afspraak gemaakt in de studio van Big Productions om de twee versies in te zingen. 

De resultaten waren zo goed dat er besloten is door het platenlabel, om beide versies uit te brengen een week na elkaar. Hierop kan het publiek bepalen welke versie zij het leukst vinden! Er wordt gestart met het uitbrengen van de ballad versie en deze zal ook worden gepromoot. 

Het nummer Sorry komt uit op Lumineux Music. De bijpassende clip is een co productie van de teams van TCA en Future Films. 

Met dank aan: Willem de Bie

Written by:

Rate it

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)


0%