play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
  • cover play_arrow

    RADIO MEXICO SINDS 1980

Artiesten nieuws

Ricardo – Is dit nu jouw leven

today22 december 2023 6

Achtergrond
share close

Ricardo brak in 2021 direct door in Nederland nadat hij zijn eerste noten zong tijdens het programma ‘We Want More’. Zijn optreden maakte in enkele minuten grote indruk en zelfs jurylid André Hazes Junior was compleet verrast.

Na zijn overwinning bracht Ricardo zijn single ‘Ik Ben Mijn Beste Vriend’ uit, waarin hij openharAg vertelt over zijn strijd en donkere periodes. Op jonge leeftijd raakte hij verslaafd aan drugs en kwam hij op het verkeerde pad terecht, wat resulteerde in het opgeven van zijn zangcarrière en het verliezen van vriendschappen en familiebanden.

Met behulp van verschillende hulporganisaties wist Ricardo in de jaren 2000 langzaam maar zeker zijn leven weer op de rails te krijgen. Hij woont nu al zes jaar zelfstandig in een klein appartement op een veilige locatie in Amsterdam, waar zijn vrolijke stem dagelijks over de Dappermarkt te horen is.

Na een periode van sAlte is Ricardo nu terug en sterker dan ooit. Hij wordt momenteel begeleid door Plus31 Management, dat grote mogelijkheden ziet voor zijn toekomst in de muziekindustrie.

Zo won Ricardo onlangs een aflevering van ‘Ranking the Talents’ op SBS 6. Plus31 Management verklaarde: “Ricardo is een podiumbeest met een ontroerend verhaal. We geloven sterk in zijn potentieel en zijn verheugd om hem te ondersteunen op zijn muzikale reis.” Met zijn nieuwe single, geschreven door niemand minder dan Henny Thyssen, hoopt Ricardo zijn fans te raken en te inspireren.

Ricardo is een opkomende ster waar we ongetwijfeld nog veel van zullen horen. Zijn doorzetingsvermogen en talent hebben hem geholpen zijn verleden te overwinnen en een veelbelovende toekomst in de muziek tegemoet te gaan. Met zijn ontroerende verhaal en unieke stem zal hij ongetwijfeld een plekje veroveren in de harten van het Nederlandse publiek.

Met dank aan: Hubsch Media

Written by:

Rate it

Similar posts

Artiesten nieuws

Rudy de Wit – Verliefd, verloofd, getrouwd

In 2012 brak Rudy de Wit door met de single ‘Sweet Love’. Een jaar later scoorde hij een nog veel grotere hit met ‘Ga Met Me Mee’ en sindsdien is Rudy de Wit niet meer weg te denken uit het Nederlandstalige hitwezen. Hiermee brak ook producer Harald Queens door, die […]

today18 juni 2024

Artiesten nieuws

William Smulders & The Handjives – Thats Alright Now Mama

William Smulders brengt samen met zijn band William Smulders & The Handjives een ode aan de King of Rock and roll Elvis Presley. De nieuwste single van William getiteld “That’s all right now mama” is de single die Elvis Presley zijn carrière en leven compleet veranderde. William en zijn band […]

today18 juni 2024

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)


0%