play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
  • cover play_arrow

    RADIO MEXICO SINDS 1980

Artiesten nieuws

Rob Valón – Jij bent m’n meisje

today10 juli 2024 6

Achtergrond
share close

Als Rob Valón op de bühne staat is het altijd feest. Dat lukt hem ondertussen al ruim 13 jaar. Zijn repertoire bestaat uit bekende Nederlandstalige covers die hij stuk voor stuk in een nieuw jasje heeft gegoten. Alle nummers die Rob tot nu toe heeft uitgebracht zijn opgenomen bij Terry West Productions in Nieuwe Pekela. 

Met name het vertrouwde geluid van zijn producties vallen goed in de smaak bij de echte liefhebbers van Piratenmuziek en ook zijn nieuwe single “Jij bent m’n meisje” voldoet aan die criteria. 

Deze single is eigenlijk tot stand gekomen bij mijn ouders thuis vertelt Rob. Mijn vader luistert in het weekend altijd naar de geheime zender en op een zondag zat ik gezellig met mijn vriendin bij mijn ouders en de geheime zender stond aan. 

Toen kwam het nummer van de New Four “Jij bent m’n meisje” uit 1984 voorbij. Het nummer ken ik al jaren, ik zei tegen mijn vader, dit nummer wil ik gaan uitbrengen. Het klinkt zo vrolijk en de tekst slaat ook op mijn nieuwe relatie. 

Met dank aan: Willem de Bie

Written by:

Rate it

Similar posts

Artiesten nieuws

Sander Mavrie – Rosen auf dem Bett

Sander Mavrie is de artiestennaam van André Maris. Hij is geboren in het Limburgse Grashoek maar is woonachtig in Panningen. Hij maakt al vanaf zijn 13e jaar muziek en trad in het verleden o.a. ook op samen met zijn broer als duo ‘2 Volt’. Zijn repertoire bestaat uit Nederlandstalige, Duitstalige […]

today19 juli 2024 5

Artiesten nieuws

Harryt Postema – Gewoon een lekker feestje

De goedlachse zanger Harryt Postema uit Kollum debuteert met een heerlijke feestplaat en spreekt daarmee direct zijn mening uit: Hij houdt van “Gewoon een lekker feestje”!  De produktie, tekst en muziek zijn uit handen van volksproducer Martin Sterken die ook dit maal de artiest zeer goed wist aan te voelen. […]

today19 juli 2024 1

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)


0%