play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
  • cover play_arrow

    RADIO MEXICO SINDS 1980

Artiesten nieuws

Robby Strauven – Iemand heeft je pijn gedaan

today2 april 2024 39

Achtergrond
share close

Robby Strauven uit België komt met zijn nieuwe single “Iemand heeft je pijn gedaan” 

Robby Strauven, de prille dertiger uit Sint- Truiden België, heeft een nieuwe single met als titel; “Iemand heeft je pijn gedaan” 

Grote steun heeft Robby van zijn ouders, die helemaal achter hem staan en alles doen om hem te steunen in zijn muzikale carrière. Robby houd van het Nederlandse en Vlaamse levenslied en deze ambiance is hem zeker niet vreemd. Hij bracht al eerder mooie nummers uit zoals; “Waarheen Waarvoor” “Ik lach me de ballen uit mijn broek” en “De ring die jij draagt” 

Robby heeft na een break van 2 jaar de draad weer opgepakt en gaat weer volop aan de slag als artiest met nieuwe muziek. Eerder was hij al te horen met zijn singles op de VBRO en te zien op MentTV, nu wil hij ook de Nederlandse markt gaan veroveren. 

Robby werkt er hard aan om zijn carrière de boost te geven die nodig is en hoopt veel te bereiken met deze heerlijke song, “Iemand heeft je pijn gedaan”. 

Deze single is opgenomen bij producer Joris van Dijk van Sonic Solutions en zal worden uitgebracht onder het label van All 4You Records 

Willem de Bie Music Promotion verzorgt de plugging en promotie en zal deze nieuwe single aanbieden op de Nederlandse en Belgische markt. 

Met dank aan: Willem de Bie

Written by:

Rate it

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)


0%