play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
  • cover play_arrow

    RADIO MEXICO SINDS 1980

Artiesten nieuws

Ronnie Tober – Dromen

today3 mei 2024 13

Achtergrond
share close

Met zijn nieuwe single ‘Dromen’ is Ronnie Tober terug van nooit weggeweest.  In 1968 (!!!) vertegenwoordigde hij Nederland op het Eurovisie Songfestival met het nummer ‘Morgen’. De liefde voor het songfestival heeft Ronnie nooit onder stoelen of banken geschoven.

“Elk jaar weer zit ik op het puntje van mijn stoel als het Eurovisie Songfestival wordt uitgezonden. Mijn nieuwe single ‘Dromen’ is geïnspireerd op ‘Dreamin’’, een inzending van Ierland van jaren geleden. Het nummer is altijd in mijn achterhoofd blijven hangen en ik ben er ontzettend blij mee en trots op het nu in een eigentijds jasje te kunnen uitbrengen.”

21 April jongstleden vierde de sympathieke zanger zijn 79ste verjaardag. Maar aan stoppen denkt hij geen moment. “Zingen en entertainen zit in mijn bloed. Ik hou er nog steeds ontzettend van de mensen te vermaken en hoop dat nog heel lang te mogen doen. En geloof me, muziek houd je jong!”

Op de vraag of hij denkt dat er nog een nummer 1 hit voor hem in het verschiet ligt antwoordt Ronnie, met een grote glimlach op zijn gezicht: ”Wie weet…je mag altijd blijven Dromen!”.

Met dank aan: Nel van Olm

Written by:

Rate it

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)


0%