play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
  • cover play_arrow

    RADIO MEXICO SINDS 1980

Artiesten nieuws

Tina van Beek – Jij jij jij

today15 mei 2024 4

Achtergrond
share close

Na 6 liefdevolle en zorgzame jaren viert Tina 15 mei 2024 haar comeback

Zangeres Tina van Beeck, bij velen beter bekend als Tina, viert 15 mei 2024 haar comeback met de single Jij, jij, jij. Na 6 liefdevolle en zorgzame jaren hoopt de zangeres haar grote passie voor muziek weer aan liehebbers van Nederlandstalige muziek te laten horen.

Mensen vreugde, plezier en mooie momenten bezorgen

Liehebbers van Nederlandstalige muziek vreugde en plezier bezorgen is wat Tina van Beeck met haar muziek wil bereiken. En daar ligt haar kracht. Wie kent niet haar versie van “Verloren tijd”, en de singles “Hartje van goud” en “Vakantie liefdes”. Deze stonden niet voor niets enkele weken in de Single Top-100. Volgens insiders is haar nieuwe single Jij, jij, jij een waardig opvolger van deze nummers. Vanzelfsprekend is deze in een eigentijds jasje gestoken. Oordeel zelf of dit inderdaad gelukt is.

Tina een positieve kijk op de wereld

Er zijn al genoeg verschrikkelijke oorlogen in de wereld, die mensen bezorgd en somber maken. De vrolijke Nederlandstalige muziek van Tina zorgt tijdens haar optreden even voor vreugde, plezier en mooie momenten. Zij weet als geen ander wat het is om een mindere fase mee te moeten maken. Geniet daarom van het leven en maak er samen met Tina van Beeck een muzikaal feestje van.

Met dank aan: ScorePromotions

Written by:

Rate it

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)


0%