play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
  • cover play_arrow

    RADIO MEXICO SINDS 1980

Artiesten nieuws

Twan Lijten – Roos in mijn hart (Maaike)

today15 maart 2024 5

Achtergrond
share close

Twan Lijten is terug met nieuwe muziek!

In 2002 scoorde Twan zijn eerste hit met de meezinger “Puur op het gevoel”.

Met optredens in het GelreDome, Lowlands en Muziekfeest op het plein is Twan niet meer weg te denken uit de Nederlandse muziekindustrie.
In 2005 bracht hij het gelijknamige album “Puur Op Het Gevoel” uit waar de singles ‘Saskia’, ‘Duizend Redenen’ en ‘Alleen/ Alleen’ zijn uitgekomen met een wisselend succes.
Daarna werd het even stil rond Twan, hij ging aan de slag met het bedenken en schrijven van nieuwe muziek en dat duurde wat langer dan gewenst.
In 2017 neemt hij drie liedjes op in de bekende Power Sound Studio’s te Amsterdam met het Metropole Orkest onder regie van Tom Bakker en Paul Pouwer. “Als je alles”, “Geluksmomentjes” en “Puur op het gevoel” live met orkest. Er volgen hierna nog een aantal singles, veel optredens in het land en toen viel alles stil door Corona.

Twan besluit in 2022/2023 weer volop te gaan schrijven en vol in te zetten op een nieuw succes. Met een mooi nieuw team om zich heen komen er dit jaar drie liedjes uit waarvan de eerste op vrijdag 15 maart ‘Roos in mijn hart” een ode aan zijn grote liefde Maaike.
Later dit jaar, in mei volgt het zomerse en vrolijke liedje “Hey Ellenore” en medio september zal “Beter wordt het niet” verschijnen met een hoog meezing gehalte.
Alle liedjes zijn opgenomen met live band en geproduceerd door Pieter van Schooten. Twan is terug van weggeweest en zit nog vol mooie plannen en muziek.

Vanaf vrijdag 15 maart is “Roos in mijn hart” overal te beluisteren en te streamen en de bijbehorende video te zien op zijn YouTube kanaal.

Met dank aan: Ilske Helleman

Written by:

Rate it

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)


0%