play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
  • cover play_arrow

    RADIO MEXICO SINDS 1980

Artiesten nieuws

Victoria Eman – Oceans

today21 februari 2024 2

Achtergrond
share close

Victoria Eman is een Nederlandse countryzangeres van Europees- Indonesische afkomst. Ze heeft al verschillende albums en single uitgebracht. Deze zijn geschreven door bekende internationale songwriters. Haar nieuwe single “Oceans” is geproduceerd door John P. Taylor uit het United Kingdom. De tekst van het nummer zijn geschreven door de Amerikaanse songwriters Matt Crocker, Joel Houston en Salomon Ligthelm. De single is opgenomen in de studio van Hemelrijk Music Productions.

Victoria komt uit een muzikale familie en één van haar hoogtepunten was het duet dat ze samen met haar dochter Indy (toen 9 jaar) zong. Het nummer “Hawaii Aloha song” werd genomineerd voor de Nashville Universe Awards en bereikte de 1e plaats bij diverse wereldwijde radiostations. Ze nam ook duetten op met haar jongste zus Charmaine Eman, met haar broer Ginger Eman en achterneef Danny Everett (project: The Forgotten Songs).

In 2024 gaat ze ook weer aan de slag met de allerbeste internationale songwriters en haar Soundengineer Marco Hemelrijk. Stay Tuned…

Met dank aan: The Plugger

Written by:

Rate it

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)


0%