play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
  • cover play_arrow

    RADIO MEXICO SINDS 1980

Artiesten nieuws

Wesley Boes – Schrijf me nooit geen mooie brieven meer

today12 maart 2024 31

Achtergrond
share close

De in Den Haag geboren Wesley Boes en thans woonachtig in Veenendaal, is al van jongs af aan bezeten van muziek en dan met name Nederlandstalige muziek. Het is tevens zijn grootste hobby en hij heeft weer een mooie nieuwe single mogen maken, genaamd “Schrijf me nooit geen mooie brieven meer”. 

“Ik had het idee om van een oud nummer een mooie nieuwe cover te maken en het in een nieuw jasje te steken. Ik kwam uit bij “Schrijf me geen mooie brieven meer”, het origineel is van Marianne Weber. 

Al enige tijd liep ik rond met dit nummer in mijn hoofd en heb contact opgenomen met mijn labeleigenaar Adriaan Drost van CD Hamster Music, om te kijken wat hij ervan vond. Ook hij stond gelijk achter dit idee. Daarna heb ik contact opgenomen met producer Dylan van der Feen die er mooie nieuwe productie van gemaakt heeft en waar ik ongelofelijk trots op ben”, aldus Wesley Boes. 

Wesley Boes is momenteel een veel geboekte zanger en heeft al vele singles op zijn naam staan. Hij hoopt natuurlijk dat deze nieuwe single “Schrijf me nooit geen mooie brieven meer” die onder het label van CD Hamster Music uitgebracht wordt, ook weer goed opgepakt gaat worden bij de vele radiozenders. 

Met dank aan: Willem de Bie

Written by:

Rate it

Similar posts

Artiesten nieuws

Sidney Jr & Sidney Bischoff – Panja

Sidney Jr & Sidney Bischoff helemaal “Panja” van hun nieuwste single  Sidney Jr & Sidney Bischoff zijn helemaal “Panja” van hun nieuwste single die binnenkort de hitlijsten zal bestormen. “Panja” is een aanstekelijke meezinger met een onmiskenbaar feestgehalte, waarbij de inspiratie kwam van Sidney Jr. zelf. Samen met de ervaren […]

today24 juli 2024 3

Artiesten nieuws

Patrick van Ons – Margrietje

Zanger Patrick van Ons uit Assendelft in het dagelijks leven brandweerman en daarnaast ook alweer geruime tijd erg actief als zanger komt met een cover op de mooie song “Margrietje” van Louis Neefs.  Al geruime tijd liep Patrick met het idee om iets van Louis Neefs te coveren. Hierop werd in overleg met […]

today24 juli 2024 2

Opmerkingen plaatsen (0)

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met (*)


0%